Fysiotherapie

Heb jij pijn in je rug tijdens het bukken? Een achillespeesblessure of je enkel verzwikt tijdens het sporten? Moet je revalideren na een operatie of wil je sport- specifiek trainingsadvies? Of heb je lichamelijke klachten die stress- en spanning gerelateerd zijn? Ik streef er altijd naar om het geheel in beeld te brengen om zo tot de meest adequate behandeling te komen.

Algemene Fysiotherapie

Fysiotherapie is een tak van zorgverlening die onderzoekt waarom je bepaalde klachten aan het houding- of bewegingsapparaat hebt met als doel deze klachten te verhelpen of te verminderen.

Oprechte aandacht, professionaliteit en een brede kijk op het probleem zijn voor mij belangrijke pijlers. Omdat iedereen anders is, andere behoeften en verwachtingen heeft, krijg je advies op maat.

Een persoon is een geheel van lichaam en geest. Deze hebben invloed op elkaar. Veel klachten staan dan ook niet op zichzelf.  Ik streef er altijd naar om het geheel in beeld te brengen om zo tot de meest adequate behandeling te komen.

Specialisaties en therapieën

  • Medical Taping
  • Mindful Fysiotherapie
  • Sportfysiotherapie en revalidatietraining
  • Oefentherapie en sport- specifieke training
  • Bindweefselmassage
  • Fysiotherapie voorafgaand of na een operatie
  • Sportmassage
  • Specifieke doelgroep training: Parkinson, Diabetes type 2, artrose en COPD

Werkwijze bij Fysiotherapie

Kwaliteitsregister Fysiotherapie

Om mijn kwaliteit als fysiotherapeut te waarborgen ben ik ingeschreven in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteits Register (CKR) van het KNGF. Hiermee ben je er zeker van dat er aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan. Door jaarlijks bij- en nascholingen te volgen ben ik op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken binnen het vakgebied.

Persoonlijke gegevens

In navolging van de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) worden jouw persoonlijke gegevens en de informatie betreffende je behandeling opgeslagen in een vertrouwelijk behandeldossier. Als fysiotherapeut ben ik verplicht jouw medische gegevens geheim te houden. Informatie aan derden wordt alleen verstrekt indien jij daar toestemming voor geeft. Je medisch dossier is voor jezelf altijd in te zien of op te vragen.

Gebruik e-mailadressen: Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens hebben wij toestemming nodig om jouw e-mailadres te gebruiken.