Fysio Yoga Pilates

Fysio Yoga Pilates is een groepsles waarbij je kunt genieten van oefeningen uit yoga, tai chi en pilates. De oefeningen zijn erop gericht om je sterker en flexibeler te maken. Tevens ontwikkel je meer balans en stabiliteit. Bij mij kun je rekenen op een uitdagende les met variatie van verschillende bewegingsvormen.

De les is een balans tussen inspanning en ontspanning, activiteit en rust. In elke les worden er verschillende opties voor een houding of beweging gegeven waardoor iedereen mee kan doen en de optie kiest die bij jou past. De les wordt afgesloten met stretch oefeningen of een meditatie.

Ruim 19 jaar geef ik met veel plezier groepslessen en heb als Sport- en Mindful fysiotherapeut, Fysio Pilates trainer en Body Balance instructrice veel kennis en ervaring van het bewegend functioneren van het menselijk lichaam. Daarnaast heb ik ervaring met Chi Neng Qigong en tai chi. Door mijn medische kennis heb ik voor mensen met lichamelijke klachten altijd een optie in een houding of beweging en weet wat passend is voor jou.

Waar

Hoebinkweg 6 in Winterswijk- Meddo

Wanneer

Maandag 9:15 uur.        Duur 60 – 75 minuten. (per 1 november 2021)
Woensdag 9:15 uur.      Duur 60 – 75 minuten.
Woensdag 10:30 uur.   Duur 60 – 75 minuten.

Groepsgrootte

De groep bestaat uit ± 6 personen. Door de groep klein te houden is er ruim voldoende aandacht en tijd voor iedere deelnemer.

Tarieven

Proefles €  6,-
Losse les €  14,-
12x kaart € 144,- € 12,- per les 14 weken geldig
26x kaart € 286,- € 11,- per les 30 weken geldig

Wanneer Yvette geen les geeft vanwege vakantie, cursusdagen of ziekte, blijft het tegoed van de lessen op de kaart staan en wordt de geldigheid van de kaart verlengd met de periode dat Yvette geen les geeft.

Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats.

Vakantie en vrije dagen 2022

Volgt nog.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Menu