Fysio Yoga Pilates

Fysio Yoga Pilates is een groepsles waarbij je kunt genieten van oefeningen uit yoga, tai chi en pilates. De oefeningen zijn erop gericht om je sterker en flexibeler te maken. Tevens ontwikkel je meer balans en stabiliteit. Bij mij kun je rekenen op een uitdagende les met variatie van verschillende bewegingsvormen.

De les is een balans tussen inspanning en ontspanning, activiteit en rust. In elke les worden er verschillende opties voor een houding of beweging gegeven waardoor iedereen mee kan doen en de optie kiest die bij jou past. De les wordt afgesloten met stretch oefeningen en een meditatie.

Al 20 jaar geef ik met veel plezier groepslessen en heb als Sport- en Mindful fysiotherapeut, Fysio Pilates trainer en Body Balance instructrice veel kennis en ervaring van het bewegend functioneren van het menselijk lichaam. Daarnaast heb ik ervaring met Chi Neng Qigong en tai chi. Door mijn medische kennis heb ik voor mensen met lichamelijke klachten altijd een optie in een houding of beweging en weet wat passend is voor jou.

Waar

Hoebinkweg 6 in Winterswijk- Meddo.
In de zomer zijn de lessen zoveel mogelijk buiten bij droog weer en een aangename temperatuur. In de zomerperiode kan het voorkomen dat de lessen op woensdag worden samengevoegd. Dan zal de les om 9:30 uur starten.

Wanneer

Maandag 9:15 uur.        Duur 60 – 70 minuten.
Woensdag 9:15 uur.      Duur 60 – 70 minuten.
Woensdag 10:30 uur.    Duur 60 – 70 minuten.

Groepsgrootte

De groep bestaat uit maximaal 7 personen. Door de groep klein te houden is er ruim voldoende aandacht en tijd voor iedere deelnemer.

Tarieven

Zie Tarieven

De leskaart of losse les wordt voor aanvang van de lessen voldaan. Met een leskaart volg je 1x per week les op een vaste dag en tijd. Een gemiste les kan worden ingehaald in een andere groep mits er plek is en binnen het geldigheidstermijn van je leskaart.

Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats. Kan een les niet doorgaan wegens coronamaatregelen, dan wordt dit gecompenseerd met een online les.

Mocht je verhinderd zijn en niet kunnen deelnemen aan de les, geef je dit door aan Yvette zodra je dit weet en uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les. Hierdoor behoud je je les of kun je deze op een ander moment volgen, binnen het geldigheidstermijn van je kaart. Zeg je niet tijdig af, zal de les worden afgeschreven van je kaart. Omdat er plek is voor maximaal 7 deelnemers in de groep, wordt er met een leskaart een plek voor je gereserveerd. Wanneer je niet tijdig afmeld, heeft Yvette niet meer de mogelijkheid om een andere deelnemer in te plannen om een les in te halen, iemand voor een proefles in te plannen of eventueel lessen samen te voegen.

Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats indien een deelnemer geen gebruik maakt van het recht van deelname aan de lessen.

Wanneer Yvette geen les geeft vanwege vakantie of cursusdagen, blijft het tegoed van de lessen op de kaart staan en wordt de geldigheid van de kaart verlengd met de periode dat Yvette geen les geeft.

Wil je geen nieuwe leskaart meer? Jammer! Geef dit dan uiterlijk 3 weken voor aanvang van een nieuwe leskaart door. Dan is er voldoende tijd om een nieuwe deelnemer op jou gereserveerde plek in te plannen.

Vakantie en vrije dagen 2024

Op feestdagen is er geen les.

In verband met vakantie is er geen les van:
volgt nog

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.