Ervaringen van cliënten

Dhr. A. Janssen uit Silvolde

Over Fysiotherapie: Ik kwam uit het ziekenhuis na een ongeval en zocht een fysiotherapeut die bij mij thuis kwam. Via een familielid kwam ik aan Yvette en zij heeft mij snel weer op de been gebracht. Ik heb Yvette ervaren als een deskundige fysiotherapeute die met een persoonlijke benadering mij begeleid heeft tot waar ik nu ben. Bedankt!

Map

Over Fysiotherapie: Toen ik Yvette om advies vroeg voor een langdurend probleem van mijn elleboog en arm maakte ze meteen tijd voor mij. Na een paar gerichte vragen begon ze gelijk met therapie; massage, intapen met elastische tape en oefeningen. Het resultaat verbaasde me, na de eerste keer intapen was ik pijnvrij. En dat na ongeveer een jaar met pijn!! Na enige wekelijkse behandelingen met daarna steeds meer tijd daartussen kan ik mijn arm weer normaal gebruiken. Ik heb begrepen dat je nooit met zo’n probleem te lang door hoeft te lopen. Het is soms makkelijker op te lossen dan je denkt.

Dank voor je goede zorgen Yvette!

Alette

Over Fysiotherapie: Twee jaar geleden ben ik bij Yvette onder behandeling gekomen met erge nekklachten en daar aan gerelateerde hoofdpijn die ik al jaren had. Yvette heeft me daar helemaal vanaf kunnen helpen. Yvette voelt goed aan waar je klachten zitten en onderzoekt waar deze vandaan komen, zodat het resultaat effectief is. Een half jaar geleden ben ik aan mijn knie geopereerd. De revalidatie daarna is, mede door de behandeling van Yvette , goed verlopen. Het persoonlijke contact met Yvette verloopt op een prettige manier.

Christine

Over Fysiotherapie: Yvette doet een goede intake om de klacht duidelijk en helder te krijgen met een gedegen behandeling. Yvette past niet alleen fysiotherapie toe , maar vult ook aan vanuit andere kennis die ze heeft indien gewenst. Yvette is betrokken bij haar patiënt. Ze is aandachtvol en rustig. Ze kan ook heerlijk masseren.